Wilt u met ons meezingen? Kom naar de Open Repetitie op wo 23 oktober

Nieuwsbericht van 1 oktober 2019

Wilt u met ons meezingen? Kom naar de Open Repetitie op wo 23 oktober

Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooie operaconcert. Sluit dan bij ons aan.

Het Utrechts Operakoor wil graag nieuwe zangers en zangeressen aantrekken, die met ons opera willen zingen en dit voor een breed publiek ten gehore willen brengen. Bij onze dirigent Ardjoena Soerjadi is de muzikale begeleiding in goede handen.

U kunt meedoen als vast koorlid of zich inschrijven als projectlid voor een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Voor sopranen-1 geldt tijdelijk een wachtlijst.

U bent van harte welkom op onze Open Repetitie op woensdagavond 23 oktober a.s. om 19:45 uur in het Johannescentrum, Moezeldreef 400 in Utrecht.

Wilt u meer informatie over ons koor? Of wilt u een andere keer komen kijken, luisteren of meezingen? Stuur ons dan een bericht via deze website en we nemen contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@utrechtsoperakoor.nl of bellen met Ruud Bos, onze voorzitter (tel. 06-53 79 61 35)

Laatste nieuwsberichten

Burgemeester van Zanen ontvangt boek

Burgemeester op bezoek

De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, heeft woensdagavond 29 januari een bezoek gebracht aan het Utrechts Operakoor. Hem wachtte een gastvrij onthaal als beschermheer

Lees verder »