Wilt u met ons meezingen? We beginnen weer!

Nieuwsbericht van 22 augustus 2019

Wilt u met ons meezingen? We beginnen weer!

Op woensdagavond 4 september start het nieuwe koorseizoen. Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooie operaconcert. Sluit dan bij ons aan.

Het Utrechts Operakoor wil graag nieuwe zangers en zangeressen aantrekken, die met ons opera willen zingen en dit voor een breed publiek ten gehore willen brengen. Bij onze dirigent Ardjoena Soerjadi is de muzikale begeleiding in goede handen.

U kunt meedoen als vast koorlid of zich inschrijven als projectlid voor een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Voor sopranen-1 geldt tijdelijk een wachtlijst.

U bent welkom vanaf 4 september. Graag vooraf een berichtje. U kunt ook eerst een kijkje komen nemen op onze Open Repetitie op woensdagavond 23 oktober a.s.

Wilt u meer informatie over ons koor? Of wilt u een keer komen kijken, luisteren of meezingen? Stuur ons dan een bericht via deze website en we nemen contact met u op.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@utrechtsoperakoor.nl of bellen met Ruud Bos, onze voorzitter (tel. 06-53 79 61 35)