Online kaarten bestellen

locatie: H. Hartkerk, Breedstraat 3 in Maarssen
aanvang: 15:30 uur, kerk open om 15.00 uur

Wissen

Heeft u mooie operamuziek ook zo lang gemist? Het Utrechts Operakoor en het Rotterdamse operakoor Ropera a/d Maas brengen op zondagmiddag 1 mei samen een gevarieerd concert in de H. Hartkerk in Maarssen. Ook hoort u de prachtige stem van sopraan Gulnara Shafigullina.

Voor deze matinee is een mooi programma samengesteld van bekende en minder bekende operanummers. Met werken van o.a. Bellini, Mascagni en Rossini. Natuurlijk komt ook onze favorite componist, Giuseppe Verdi, voorbij. Een middag om op het puntje van de stoel te gaan zitten.

Het concert zal worden gedirigeerd door Ardjoena Soerjadi van het Utrechts Operakoor en Marco Bons van het Ropera a/d Maas, die ook de presentatie zal doen. Hij neemt u op onderhoudende wijze mee in de wereld van de opera. Op de piano: Thijn Vermeulen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over ons koor? Of wilt u een keer komen kijken, luisteren of meezingen? Stuur ons dan een bericht via deze website en we nemen contact met u op.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@utrechtsoperakoor.nl of bellen met Bram van der Wees, onze voorzitter (tel. 06 17 10 17 26)