Jubileumconcert Nabucco, TivoliVredenburg, 24 maart 2019, 15.00 uur

OPERA ZINGEN IETS VOOR JOU?

Wil jij straks met ons op het podium staan in een bijzondere productie?

Het Utrechts Operakoor nodigt je graag uit voor een voorproefje van ons komende seizoen. Kom daarvoor eens langs op een van onze repetities.

Onder het motto U!Opera zet het UOK zich in om  de opera bekend te maken onder het brede publiek. De verhalen in de opera spreken jong en oud aan en zijn van alle tijden, want gaan over liefde, oorlog, vluchtelingen, vergankelijkheid. Dicht bij het leven van alle dag dus. Maar wel met een flinke portie drama. Opera wordt gezongen door gewone mensen, jong en oud, man en vrouw.

Dat willen wij heel graag terug zien in ons koor, dat bestaat uit zo'n 70 mannen en vrouwen van alle leeftijden.

We zingen met veel passie, plezier en enthousiasme repertoire van Verdi, Bellini, Gluck, Mozart, maar ook moderne composities zoals van Bernstein.

In 2019 bestaan we 40 jaar en vieren dat met het uitvoeren van de opera Nabucco van Verdi.

We nodigen je van harte uit om met ons mee te doen. Je bent van harte welkom.

Het koor is voornamelijk op zoek naar vaste koorleden. Als je toch liever als projectlid wilt meedoen dan kun je je als alt,tenor en bas aanmelden. Voor sopranen als projectlid geldt momenteel tijdelijk een stop, omdat deze stemgroep meer dan voldoende vertegenwoordigd is.

Als je een sopraan bent en ge├»nteresseerd bent in een vast koorlidmaatschap dan zal je worden gevraagd om als 2e sopraan bij ons te komen zingen.

Stuur een mail naar uokbestuur@gmail.com voor meer informatie.

Bewaren